ALKUPERÄNIMI: CIGALES
Sadonkorjuu tapahtui lokakuun alussa, ja se käsiteltiin hellävaraisesti murskaamalla ja viinirypäleiden varret poistamalla. Käyminen tapahtui hallitussa lämpötilassa. Tämän jälkeen suoritettiin maloottinen käyminen. Lopuksi viini kirkastettiin, vakautettiin ja pullotettiin.
Mintulla on ruoansulatusta edistäviä ominaisuuksia. Se rauhoittaa vatsaa ja stimuloi sappieritystä ja siten ruoansulatusta rautapitoisuutensa ja C-vitamiinin ansiosta. Tämä tekee siitä tunnetun! Suora seuraus sen tehokkuudesta ruoansulatuksessa on, että minttu rajoittaa mahahappojen nousua ja hoitaa huonoa hengitystä.
{"Ageing":"12 kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä.","First vintage":"1994","Wine type":"Punaviini. Crianza","Fermentation":"Ruostumattomassa terästankissa","Grape variety":"100 % Tempranillo","Harvest":"Käsin poimittu. Lokakuu 2015","Colour":"Syvä punainen väri, jossa on vaaleita ruskeita sävyjä.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75 cl ja 1.5 Lt","Soil":"kalkkikivimarlit","Nº of bottles produced":"50.000","Magnum Bottle":"1,75 L","Taste":"Hyvä tasapaino suussa, jossa happo ja tanniinit ovat harmoniassa. Pitkä, puhdas ja aromaattinen jälkimaku mausteisella luonteella.","Aroma":"Nokassa hyvin integroitunut vanilja ja kaneli mustikoiden ja luumujen kanssa.","Farming":"Luomuviljely","Denomination of Origin":"D.O.Ca. Rioja"}